HTML

Likebox

BNVStílus blog

BNV. Magyarország múltja, jelene és jövője. Előbb a Városligetben, majd egy 33 hektáros területen, ami a Hungexpo nevet viseli. S ahogy a régmúltban is mindig újat mutatott az iránta érdeklődőknek, úgy a jelenben is divatot teremtet. Szó szerint, hiszen felkarolta a bimbózó hazai ruhatervezést és megfűszerezve némi "otthonöltöztetéssel" valami egészen egyedi stílus megalkotásába fogott. Ez a blog ajtó a trendteremtés kulisszái mögé.

2012.10.19. 13:11 BNVDivat

A játék folytatódik!

Jó hírrel zárjuk ezt a hetet a hosszú hétvége előtt. Az eredetileg 2012. október 7-i határidővel záruló játékunkat meghosszabbítjuk és egészen 2012. november 30-ig Tiétek a pálya. A sorsolás időpontját 2012. december 5-re módosítottuk.

A játék lényege továbbra is az, hogy a jobb felső sarokban lévő Játék oldalra kattintva, az ott található kérdéssorra válaszoltok és azt visszakülditek nekünk. Mivel a korábbi "Extra" kérdéssor megválaszolásához segítséget nyújtó helyszínek (Országos Széchényi Könyvtár: Ragyogás - Porcelán- és könyvritkaságok c. kiállítás, illetve BNV 2012) már bezártak, ezért új extra kérdésekkel készültünk Nektek a meghosszabbított játékban, amelyekhez a BNVStílus blog korábbi bejegyzései nyújtanak segítséget.

Mire vártok? A nyereményeink gazdára várnak! :)

Szólj hozzá!

Címkék: játék


A bejegyzés trackback címe:

https://bnvstilus.blog.hu/api/trackback/id/tr434858018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása