HTML

Likebox

BNVStílus blog

BNV. Magyarország múltja, jelene és jövője. Előbb a Városligetben, majd egy 33 hektáros területen, ami a Hungexpo nevet viseli. S ahogy a régmúltban is mindig újat mutatott az iránta érdeklődőknek, úgy a jelenben is divatot teremtet. Szó szerint, hiszen felkarolta a bimbózó hazai ruhatervezést és megfűszerezve némi "otthonöltöztetéssel" valami egészen egyedi stílus megalkotásába fogott. Ez a blog ajtó a trendteremtés kulisszái mögé.

2012.09.13. 20:19 Körtvély Adrienne

Oda megyünk lakni, ahol stílust kapni!

Áldott hűs idő, végre itt van! Picit esik, de nincs vihar mint nyáron, és valahogy úgy érzem, a dolgok felgyorsulnak. A BNV kapunyitás alig három múlva, éppen itt az ideje, hogy elkezdjük bemutatni az idei BNV stílusban utazó szereplőit! Ilyenkor úgy érzem magam, mint egy kisgyerek, ha érkezik a karácsony, számolom visszafelé a napokat. Mi lesz a fa alatt, avagy stílusunk szigetén?

A Lakberendezők Országos Szövetsége (LOSZ) állandó partnere a BNV-nek. Évek óta világszínvonalú, káprázatos standon kel életre a magyar lakberendezők fantáziavilága. Ötlete mindenkinek van, lehet. De ezt összerendezni, meglátni a trendben magunkat, a nekünk való megoldásokat vagy valódi trenderré válni már profizmus.

LOSZ_BNV2011.jpg

Acelos_szurke_kompozicio.jpg

Szurke_aranyos_refles_szinekkel1.jpg

Cool.jpg
LOSZ stand a BNV-n 2011-ben

Többször volt szerencsém látni a LOSZ standjának építkezését. Mert ez egy valódi építkezés, mint egy házé – valódi falak, burkolatok, festés. Majd érkeznek a bútorok, a kiegészítők és végül az utolsó virágszál is a helyére kerül. Az egymásra épülő folyamatok pontos, tervszerű ritmusa minden más standépítőt is lenyűgöz, fél szemmel az összes többi kiállító figyeli, mikor lesz már kész? És valahogy éppen mindenkinek arra lesz dolga, kíváncsian kukucskálunk be a szomszédba!

Minden_a_tervezessel_kezdodik_Szucs_Klara.jpg
Minden a tervezéssel kezdődik - Szűcs Klára tervei

Nem lesz ez idén sem másként! Bekukucskálunk, majd bemegyünk, végül ott ragadunk. Lesz is miért! Ács Erzsébet és Lang Viktória, a szakma igazi nagyágyúi öt napon át foglalkoznak a látogatókkal, személy szerint. És egy ilyen beszélgetés nem múlik el nyomtalanul, döntésirányba haladhatunk tovább a vacillálás, halogatás helyett. Tapéta vagy festés, esetleg mindkettő, de mégis hogyan? Fürdőszoba box, piros sarokban zuhanytemplom, kék sarokban kád, melyik lesz a győztes? Pénzkímélő megoldások, avagy a régi bútor új ruhája, esetleg mégis az új a jobb? És igen, kérdések és válaszok környezetkímélő megoldásokról, ez is a zsebünkre megy!

Klasszikus_es_modern.jpg

Nem tudom miért, nekem ősszel mindig lakásfelújítási lázam van. Már nincs hőség, de még hideg sincs, éppen alkalmas a festésre, és a karácsony is kellő távolságban van ahhoz, hogy meggyőzzem magam egy-egy bútor teljes átfazonírozásáról. Luca napra kész is lesz. :)

A LOSZ standra – megsúgom – az utolsó nap utolsó órájában is érdemes menni! Ez az idén pontosan október 7-én 17 órakor kezdődik! Miért is? Egy kis vidámságért mindenképpen! Tavaly ebben az időpontban tetőzött a hangulat, 15 lakberendező egy ágyban pezsgőzött! Mit tartogatnak az idén? Meglátjuk!

Pezsgo_az_iden_is_lesz.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: bútor lakberendezés Címkék LOSZ


A bejegyzés trackback címe:

https://bnvstilus.blog.hu/api/trackback/id/tr794775694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása