HTML

Likebox

BNVStílus blog

BNV. Magyarország múltja, jelene és jövője. Előbb a Városligetben, majd egy 33 hektáros területen, ami a Hungexpo nevet viseli. S ahogy a régmúltban is mindig újat mutatott az iránta érdeklődőknek, úgy a jelenben is divatot teremtet. Szó szerint, hiszen felkarolta a bimbózó hazai ruhatervezést és megfűszerezve némi "otthonöltöztetéssel" valami egészen egyedi stílus megalkotásába fogott. Ez a blog ajtó a trendteremtés kulisszái mögé.

2012.08.09. 11:41 Körtvély Adrienne

Belső színek

Ma délután 15 óra 15 perctől új háttérképet kapott a monitorom! Ez azért lényeges, mert eddig egyszínű volt, alapeset, amit a gép dobott és kész. Most három színes kis fiola látható az eddigi nyugi helyén, vibrálnak rendesen! A változás okát, kiszínesedésem történetét itt olvashatjátok.

Trend színesnek lenni! A colorblocking kedvenc stílusjátéka a biztos kezű tervezőknek, ruhában, lakásban, autóban, ételben, mindenben. Amivel egy tervező dolgozik, azok elsősorban a látható színek. Amivel a befogadó, azok belső, érzésekkel telített színképzetek. Vannak színek amiket szeretünk, elfogadunk, sőt vágyunk. Velük és bennük önazonosnak érezzük magunkat, mert lelki karakterünknek megfelelően emelnek ki, támogatnak minket.

A színekről mindenki tud valamit, illetve tudni vél. Bizonyos színek szimbolikus jelentéssel bírnak, gondoljunk csak a pirosra, feketére. Mindkét szín drámai, vigyázat! Mélyvíz, csak úszóknak! És vannak nehéz színek, amikkel alig tudunk bánni, vagy régimódi beidegződések fordítanak el tőlük. Időnként tehát nem árt egy szakember a nagy színtalálkozásban! Én is így voltam vele, akinek azért kötelező minimum a jó színismeret és színérzék, de a belső színek útja egy egészen más világ!

Ezért ültünk ki ma délben a Gozsdu udvar egyik teraszára Gál Borival, aki a SZÍNEZŐ csapatának megálmodója, lelke és motorja. Nagy vállalkozás volt ez ebben a melegben, de valahogy nem fogott rajtunk a tűző nap, annyira belemerültünk a szín-coachingba.

Hogyan zajlik egy színcoaching? Mint az élet. Van múlt, jelen, jövő. És vannak kérdések, válaszok és választások. Itt ezek mini fiolában várnak ránk,felfedezőkre. A kétszínű üvegcséket forgathatjuk, közben beleélhetjük magunkat belső énünkbe, nem kisebb céllal, mint hogy eljussunk legjobb önmagunkig. Érdekes játék nem? Engem teljesen bevonzott, egyrészt mert nagyon szeretek játszani, de azt is szeretem, ha a dolgoknak tétje és értelme van.

Így jutottam el a koralltürkiztől a mélykéklilán át az ármaló vérvörösig. „Légy Önmagad! Mindenki más már foglalt!” – Oscar Wilde híres sorai nem véletlenül kerültek a SZÍNEZŐ weboldalának nyitólapjára. A belső színek felragyogtatása képesség, amit iskolázni és gyakorolni kell, valójában életprogram. DO IT!

Megnyugtathatok Mindenkit, hogy Gál Bori nem kerüli majd el a BNV-t. Készül rá és mi várjuk, hogy elárasszon a szivárvány jelentéssel bíró színeivel!

2Gal_Bori.jpg
Gál Bori

1Eletfa.jpg
Életfa

7Szinezo.jpg
Színező

3Kek_ha_eg.jpg
Kék, ha ég

4Kek_ha_festmeny_KosarasRenata_festmenye.jpg
Kék, ha festmény - Kosaras Renáta festménye

5Lila a mikroszkop alatt.jpg
Lila a mikroszkóp alatt

6Narancsintenziv.jpg
Narancsintenzív

Szólj hozzá!

Címkék: szín Címkék Színező


A bejegyzés trackback címe:

https://bnvstilus.blog.hu/api/trackback/id/tr274695836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása