HTML

Likebox

BNVStílus blog

BNV. Magyarország múltja, jelene és jövője. Előbb a Városligetben, majd egy 33 hektáros területen, ami a Hungexpo nevet viseli. S ahogy a régmúltban is mindig újat mutatott az iránta érdeklődőknek, úgy a jelenben is divatot teremtet. Szó szerint, hiszen felkarolta a bimbózó hazai ruhatervezést és megfűszerezve némi "otthonöltöztetéssel" valami egészen egyedi stílus megalkotásába fogott. Ez a blog ajtó a trendteremtés kulisszái mögé.

2012.09.22. 16:21 Körtvély Adrienne

KORTÁRS RETIKÜL, avagy a ceruzaruha esete Kosaras Renivel

Jó hír! BNV-s stíluscsapatunkat mától a KORTÁRS RETIKÜL rádió hangja erősíti! Nem akármilyen hangot kapunk, gazdája élénk, vagány, kíváncsi, nőies, maga is alkotóművész! Ő fog majd több világjárt – de nem viharvert – tervezőt és kortárs képzőművészt faggatni a Divatszínpadon október 6-án arról, hogy mi a titka a boldogulásuknak? Vendége lesz Tanai Togouro Gyula képzőművész, Gál Bori színcoach, Kovács Krisztina a Várfok Galéria művészettörténésze és Gereben Zita énekesnő is. De ne vágjunk az események elébe, így is koncentrálni kell, hogy a végére összeálljon a kép!

Van egy ruha, amit mi, nők őrzünk a szekrény mélyén véletlenül sem azzal a céllal, hogy hordjuk! NEM! Lehet ez egy fari – retro darab mára az tuti – vagy ceruzaruha, esetleg bikini vagy szalagavatós szoknya, egy a lényeg:vamíg ez a kabaladarab jó, addig van esélyünk, jogunk és bátorságunk élni!

Tegnap este Reni kezdte a Facebookon, hogyan lehet lefogyni 3 kilót 3 nap alatt. Ó milyen kreatívak is tudunk lenni, ha másról van szó! Csak úgy áramlanak az ötletek! Fuss, mint a gyalogkakukk – aki nem tudná mi ez, nézzen utána nyolcvanas évek meséinek – de felmerül a káposztaleves és a szauna is mint lehetséges megoldás.

Kosaras Reni_s.jpg

Reni kifejezetten karcsú lány. De neki a ruha kell és kész! A ceruzaruhához meg tökéletes forma kell, annyi szent. Nincs kétségem, meg fogja csinálni, ismerem az elszántságát másban is. Lendületes és expresszív képeket fest, most éppen tükörre álmodja ezeket egy készülő novemberi divatbemutató társművésze lesz ugyanis. Mert mindig kitalál valamit, amit más nem , de nem áll meg itt, meg is valósítja az ötleteit. Pár éve azt határozta el, hogy hangot ad a művészeti pályán élőknek, így jött létre a KORTÁRS RETIKÜL rádióadás. Divattervezők, színészek, festők és más alkotók azóta állandó vendégei.

Kortars retikul.jpg

Aki még többet szeretne tudni az éteri hangról, megsúgom, hogy nem egy elszállt művésztípus. Például tökéletesen főz, süt, ezekkel is állandóan kísérletezik. Sok időt spórol meg ezzel nekünk, már a kész receptet kapjuk meg. Legutóbb a tökéletes tönkölybúza kenyér volt napirenden! Időnként traktorozni is eljár, ide kisfia viszi meglehetős gyakorisággal. :) De egy tuti retikül mindig vele van. Kortárs.

Itt az idő! Hangolunk!

Szólj hozzá!

Címkék: Kortárs Retikül


A bejegyzés trackback címe:

https://bnvstilus.blog.hu/api/trackback/id/tr134791491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása