HTML

Likebox

BNVStílus blog

BNV. Magyarország múltja, jelene és jövője. Előbb a Városligetben, majd egy 33 hektáros területen, ami a Hungexpo nevet viseli. S ahogy a régmúltban is mindig újat mutatott az iránta érdeklődőknek, úgy a jelenben is divatot teremtet. Szó szerint, hiszen felkarolta a bimbózó hazai ruhatervezést és megfűszerezve némi "otthonöltöztetéssel" valami egészen egyedi stílus megalkotásába fogott. Ez a blog ajtó a trendteremtés kulisszái mögé.

2011.08.19. 15:32 BNVDivat

Jani Zsuzsi – Tudatosabb divatot

Sorozatunk jelen alanya nagyon tudatosan, és odafigyelve tervez, kiállva a divattervezők felelőssége mellett a környezetünk védelmében. Szimpatikus gondolatok, szimpatikus ifjú hölgy, lássuk hát az interjút!
 

Indítsunk a legszokványosabb kíváncsisággal, ha nem bánod: mikor döntöttél úgy, hogy tervező szeretnél lenni?
Miután kizártam annak a lehetőségét, hogy űrkutató legyek :) Najó, nagyjából 6-8 évesen döntöttem a divat mellett.

Jó hosszú idő, ezalatt volt időd alakítani a gondolataidon is. Mi az, ami szerinted a legmeghatározóbb benned?
Sokaknak ilyen-olyan problémájuk van a jelenlegi divatvilág egészével. A magam részéről nem igazán bolygatnám a jelenlegi trendeket, hisz azok átalakulnak maguktól is, viszont azt nagyon fontosnak tartom, hogy mind tervezéskor, mind kivitelezéskor is minél nagyobb hangsúlyt fektessünk a környezetvédelemre.

Ez a kiindulópont bizonyára a tervezési stílusodra is rányomja a bélyegét...

Talán, bár ritkán gondolok rá így, de tény hogy a lazább, sportosabb vonalat kedvelem. A legideálisabb a többfunkciós ruha: minél több lehetőség rejlik egy ruhában, annál jobb!

A BNV-s tematikák közül a Férfiak világát húztad ki, mennyire volt kihívás?
Megpróbáltam megtalálni a legélesebb kontrasztot: a vadászat, mint szinte kizárólagos férfiúi tevékenység volt az inspirációm. Anyaghasználattal és színekkel igyekeztem visszaadni ennek a hangulatát, egy mégis nőies viselettel.

Ha jól tudjuk, ugyanakkor nem vagy nagy barátja ennek a sportnak.
Ez így van, bizony… Magának a tevékenységnek hangulata, hagyománya tagadhatatlan, de a szőrme és a bőr manapság helyettesíthető mással, amiért nem kell életeket kioltani.

Köszönjük! Van még interjúra kapható Divatkreátorunk, van még jópár csodaszép ruha, amit megoszthatunk veletek! Természetesen továbbra is várunk titeket a facebookon, tartsatok velünk, mondjátok el a véleményeteket!

Bujdosó Bianka szerint:
Ha lehetek egy minimálisat elfogult, akkor el kell mondanom nektek, hogy az egyik kedvenc összeállításomhoz jutottunk. Jani Zsuzsi olyan tökéletesen kifinomultan párosította a nőies vonalakat a férfias tematikájával, hogy abba egyáltalán nem lehet belekötni. A régies hatású képek a modern anyagválasztással és szabászati vonalakkal harmonikus képet alkotnak. A kollekció bármely darabját felvenném és telitalálat volt a nyomott mintás póló is, hiszen a Dolce and Gabbana és a Givenchy mellett számos egyéb high-fashion divatmárka is hozzányúlt ehhez az egyszerű technikához idén télen.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bnvstilus.blog.hu/api/trackback/id/tr103165149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása