HTML

Likebox

BNVStílus blog

BNV. Magyarország múltja, jelene és jövője. Előbb a Városligetben, majd egy 33 hektáros területen, ami a Hungexpo nevet viseli. S ahogy a régmúltban is mindig újat mutatott az iránta érdeklődőknek, úgy a jelenben is divatot teremtet. Szó szerint, hiszen felkarolta a bimbózó hazai ruhatervezést és megfűszerezve némi "otthonöltöztetéssel" valami egészen egyedi stílus megalkotásába fogott. Ez a blog ajtó a trendteremtés kulisszái mögé.

2011.08.31. 13:07 BNVDivat

Egy kis előretekintés

Bizony fordulóponthoz értünk az interjúk és beszámolók sorában. Mindezidáig azokkal a tervezőkkel találhattatok riportot nálunk, akik a Divatkreátor show utolsó epizódjában a BNV-nek terveztek ruhákat. A show döntősei (Fábri Zsuzsa, Gyöngyösi Reni, és a szezon végső nyertese, Szabó Gergely) egészen más feladatot kaptak, de nem szeretnénk őket sem kihagyni, hamarosan a velük készült interjúk is olvashatók lesznek. Személyes kedvencünket tartogatjuk a végére, aki egy csodálatos, Hungarikum kategóriájú ruhával vitte el az általunk adott tematika első helyét.

Most viszont kicsit előretekintünk - hiszen a fiatalok kreációival azon a nagyszabású divatbemutatón is találkozhattok, amely a most októberi BNV egyik fő attrakciója lesz. Az előkészületek már javában zajlanak, szeretnénk hogy a rendezvény a divatvilág egyik legnívósabb eseményét hozza el a vásár látogatóinak. :)
Így álmodtuk meg a leendő színpadot:


Amit pedig még biztosan megígérhetünk: igazi exkluzív, kulisszák mögötti élményekkel fognak gazdagodni a minket olvasók. Csak nektek, csak itt - no és persze a facebookon!
 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bnvstilus.blog.hu/api/trackback/id/tr543192970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása