HTML

Likebox

BNVStílus blog

BNV. Magyarország múltja, jelene és jövője. Előbb a Városligetben, majd egy 33 hektáros területen, ami a Hungexpo nevet viseli. S ahogy a régmúltban is mindig újat mutatott az iránta érdeklődőknek, úgy a jelenben is divatot teremtet. Szó szerint, hiszen felkarolta a bimbózó hazai ruhatervezést és megfűszerezve némi "otthonöltöztetéssel" valami egészen egyedi stílus megalkotásába fogott. Ez a blog ajtó a trendteremtés kulisszái mögé.

2011.08.24. 20:15 BNVDivat

Petris Ariel – A zene és a divat párhuzama

Egy újabb Divatkreátor, aki kimaradt a BNV ihletésű tematika megmérettetéséből – ettől függetlenül kívácsiságunkra szívesen válaszolt, mi pedig nem voltunk restek élni ezzel.

Hogyan került az életedbe a divat?
Kiskorom óta szeretek rajzolni, egyre több és több lett a színes ruhaköltemény az alkotásaim között, végül 14 évesen döntöttem a divattervezés mellett, ezért a Jelky András Ruhaipari és Művészeti Szakközépiskolába iratkoztam.

A középiskolában olyan hatások érik az embert, amelyek sokáig meghatározóak. Ekkor már kialakultak a kedvenc színeid, stílusjegyeid, példaképeid?

Nincs igazi kedvenc tervezőm, szeretek csipegetni mindenkitől. Színekből is inkább kombinációkat kedvelek, a barna-fehéret, a szürke-pirost. Elsődleges inspirációm a zene, magam is zenélek. Kedvencem a visual-kei stílus. A sokszínűsége mindig elvarázsolt.

Vásárolsz vagy inkább tervezel magadnak?

Szeretek vásárolni, majd a darabokat a saját ízlésemre, stílusomra alakítani. Általánosságban is úgy érzem, jobb lenne ha nagyobb teret adnánk a saját stílus kibontakoztatására, hogy az emberek ne egy kaptafára öltözzenek, hanem elfogadják egymás szeszélyeit.

Egyike vagy azoknak, akik végül a BNV tematikájú feladatból kimaradtak a műsor során…
Igen, pedig szívesen megmérettem volna magam.

Ha választhatnál, melyik témánkat húznád ki a legszívesebben?
Nem gondolkoztam ezen; biztos vagyok abban, hogy bármilyen feladatban megtalálom a szükséges inspirációt, amikor szükség van rá. Talán legközelebb. :)

Köszönjük neked is! Kedves olvasók, akad még ifjú, tehetséges tervező, akit mikrofonvégre kaphatunk, de szívesen fogadunk ötleteket Tőletek is: írjátok meg, mit olvasnátok szívesen a blogban, mi pedig megpróbáljuk megvalósítani azt. Üdv a legközelebbi alkalomig!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bnvstilus.blog.hu/api/trackback/id/tr183178011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása