HTML

Likebox

BNVStílus blog

BNV. Magyarország múltja, jelene és jövője. Előbb a Városligetben, majd egy 33 hektáros területen, ami a Hungexpo nevet viseli. S ahogy a régmúltban is mindig újat mutatott az iránta érdeklődőknek, úgy a jelenben is divatot teremtet. Szó szerint, hiszen felkarolta a bimbózó hazai ruhatervezést és megfűszerezve némi "otthonöltöztetéssel" valami egészen egyedi stílus megalkotásába fogott. Ez a blog ajtó a trendteremtés kulisszái mögé.

2011.08.10. 19:47 BNVDivat

Elek Anita – Csak sportosan

 Soron következő fiatal divattervezőnk szereti, ha a divat megbotránkoztat. Kedvenc színe a fekete, és főleg természetes alapanyagú vásznat, pamutot, valamint a különleges kiképzésű anyagokat használ, hogy ruhái kényelmesen sportosak legyenek.

 
Vágjunk a közepébe! Hogyan jellemeznéd a BNV számára tervezett ruhád?
A ruha megalkotása során igyekeztem elkerülni a kommersz megoldásokat. Újítások, modern szabásvonalak jellemzik tervemet. A luxussport, valamint az emberi test hajlékonyságának gondolata mentén készítettem el koncepcióm.
 
Az eddig megkérdezett divattervezők általában a saját tervezésű ruháikat szeretik hordani. Te hogy vagy ezzel?
Hát ebben azt hiszem én sem vagyok kivétel, ugyanis előszeretettel hordom saját tervezésű ruháim.
 
Van valami, amit nem szeretsz a divatban?
Azt, hogy a legtöbb embert megbotránkoztat, ha bármilyen újdonság jön a divatban. Mert mindig a bátor újító szellem lendítette előre a divatot a történelemben.
 
És van valami, amin változtatnál?
Nem szeretem a mértéktelen túldíszítettséget, és az ízléstelen összeállításokat. Valamint szeretném elfogadtatni az emberekkel, hogy a divat kortalan. Ja és a modellek vékonyságát is megszüntetném.
 
 
Bujdosó Bianka szerint:
Anita pozitív értelembe véve tipikus fiatal, úgynevezett új generációs divattervező. Szereti a friss terveket, vonalakat, a kissé meghökkentő megoldásokat, az újszerű anyaghasználatot. Luxussport ihlette ruhája, számomra hasonlít Gareth Pugh alkotásaira. Mindkét tervező bátor, újító szerepre vágyik. Gareth után Anita is jó úton van e felé, igaz egy sokkal nehezebb piacon, hiszem, mi magyarok félünk az újdonságoktól. Ez azonban nem szabad, hogy letörje a tervezőket, úgyhogy hajrá fiatalok!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 






(A képen Gareth Pugh kreáció)




Ha legközelebb is minket olvastok, akkor egy újabb ifjú divattervező izgalmas, BNV ihlette ruhakreációjával ismerkedhettek meg!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bnvstilus.blog.hu/api/trackback/id/tr123144343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása