HTML

Likebox

BNVStílus blog

BNV. Magyarország múltja, jelene és jövője. Előbb a Városligetben, majd egy 33 hektáros területen, ami a Hungexpo nevet viseli. S ahogy a régmúltban is mindig újat mutatott az iránta érdeklődőknek, úgy a jelenben is divatot teremtet. Szó szerint, hiszen felkarolta a bimbózó hazai ruhatervezést és megfűszerezve némi "otthonöltöztetéssel" valami egészen egyedi stílus megalkotásába fogott. Ez a blog ajtó a trendteremtés kulisszái mögé.

2011.07.11. 16:54 BNVDivat

Bemutatkozás

 

Idén 115. alkalommal kerül megrendezésre a BNV.

Amit biztosan elmondhatunk magunkról az az, hogy mindig is lelkesen és odafigyeléssel igyekeztünk a nagyközönség és a kiállítók között megteremteni a találkozás lehetőségét, mindig figyelve arra, hogy Ti mire vagytok kíváncsiak.

Ebben az évben sem lesz másként, viszont van egy terület, amire a korábbi évekkel ellentétben jóval nagyobb hangsúlyt szeretnénk fektetni... ez pedig nem más, mint a divat!

Már év eleje óta keressük a lehetőséget arra, hogy idén valami grandiózus randevún elegyítsük a hagyományokat a legújabb trendekkel, ez a blog pedig hű krónikása lesz mindennek.

Nem bízunk semmit a véletlenre, a divatvilág tehetséges és tapasztalt tagjait kértük fel segítségül, akiket nemsokára be is mutatunk. Belesünk a Vásár kulisszái mögé, megosztunk minden érdekes hírt, és exkluzív újdonságot, amivel idén nektek készülünk. Érdemes lesz velünk maradni... Hölgyek és Urak, trendre fel! 

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bnvstilus.blog.hu/api/trackback/id/tr433057974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása