HTML

Likebox

BNVStílus blog

BNV. Magyarország múltja, jelene és jövője. Előbb a Városligetben, majd egy 33 hektáros területen, ami a Hungexpo nevet viseli. S ahogy a régmúltban is mindig újat mutatott az iránta érdeklődőknek, úgy a jelenben is divatot teremtet. Szó szerint, hiszen felkarolta a bimbózó hazai ruhatervezést és megfűszerezve némi "otthonöltöztetéssel" valami egészen egyedi stílus megalkotásába fogott. Ez a blog ajtó a trendteremtés kulisszái mögé.

2011.08.05. 15:46 BNVDivat

Füri Zsanett – Vörös rúzs és rock ‘n roll

Ma a Divatkreátor show székesfehérvári versenyzőjének a gondolatait vesszük górcső alá, aki bár sok stílusirányzatot kedvel a divat határain belül, de saját bevallása szerint a rockosabb vonal a kedvence. A BNV-s tematikák közül mégis a Nők világa témát sikerült kihúzni, utána is jártunk, hogy mit gondolt róla.

Minden tervezőnek vannak témái, melyekből a legszívesebben merít inspirációt. Neked is van ilyen?
Én ebből a szempontból egyszerű eset vagyok: a hangulatom határozza meg, hogy mit tervezek.

Szóval igazi női, impluzív alkat vagy. Akkor a Nők világa téma nem áll messze tőled.
Nem hát! Kifejezetten örültem is neki. Ebben az esetben a vörös rúzsból, mint a nők meghatározó klasszikus sminkjéből inspirálódtam, és kicsit belevittem némi Párizst idéző, romantikus hangulatot is a ruhába. Hétköznapi ruha, amit néhány kiegészítővel esti / alkalmi viseletté lehet varázsolni.

Párizs? Különleges vonzalom?
Mint a divat fővárosa, mindig is imádtam, sőt kedvenc példaképem is Coco Chanel. Imádom hogy ilyen igényes és részletgazdag.

Saját részre vásárolsz vagy inkább tervezel magadnak?
Inkább megvásárolom a ruhákat,és utána alakítom a saját stílusomhoz: ez az amitől igazán hozzám illik majd. Ha lehetne, mindenkinek ezt tanácsolnám: légy büszke a saját egyéniségedre.
 

Bujdosó Bianka szerint:
Különleges témába vágta fejszéjét Füri Zsanett tervei megalkotásakor. Példaképe Coco Chanel, inspirációs városa Párizs, mégis ha választani kell egy stílust ami tökéletesen leírja terveit akkor az a bohém rocker lány lenne. Zsanett egy klasszikus szimbólumhoz, a vörös rúzshoz nyúlt tervezői gondolatainak felfűzésekor. A vörös rúzs egyre divatosabb, de egyelőre csak kevés nő tudja úgy viselni, hogy az ne legyen közönséges. Zsanett ruháihoz tökéletesen passzol ez a sminkelem.


Legközelebb egy olyan versenyzőt fogunk mikrofonvégre kapni, aki a BNV tematikából elfoglaltságai miatt kimaradt. Megkérdezzük, ő mit választott volna. Hajrá hölgyek, nemsokára találkozunk!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bnvstilus.blog.hu/api/trackback/id/tr543128285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása