HTML

Likebox

BNVStílus blog

BNV. Magyarország múltja, jelene és jövője. Előbb a Városligetben, majd egy 33 hektáros területen, ami a Hungexpo nevet viseli. S ahogy a régmúltban is mindig újat mutatott az iránta érdeklődőknek, úgy a jelenben is divatot teremtet. Szó szerint, hiszen felkarolta a bimbózó hazai ruhatervezést és megfűszerezve némi "otthonöltöztetéssel" valami egészen egyedi stílus megalkotásába fogott. Ez a blog ajtó a trendteremtés kulisszái mögé.

2012.10.19. 13:05 BNVDivat

Játék

BNV. STÍLUS. JÁTÉK!

Gondoltuk, felpezsdítjük a véreteket egy kis játékkal. Természetesen miről is szólhatna másról, mint a divatról és a stílusról? Tudásbázisú online kvízjátékunk szabályaival és a nyereményekkel alábbiakban ismerkedhettek meg.

A játék három szinten zajlik:
1. Basic: A megadott kvízkérdések megválaszolásához szükséged lesz a "Magyar divat 1116 éve" c. könyv online, bemutató változatára, amit itt érhetsz el: www.amagyardivat1116eve.hu. A könyv az Absolut Media Zrt. gondozásában jelent meg 2012-ben.
2. Medium: Ezen a szinten a válaszadáshoz már kelleni fog a "Magyar divat 1116 éve" c. könyv nyomtatott, teljes változata.
3. Extra: Ahhoz, hogy ezt a szintet is megugord, végig kell böngészned a BNVStílus blog néhány korábbi bejegyzését.

Te döntheted el, hogy melyik szintig veszel részt a játékban! Válaszolhatsz csak a Basic kérdésekre, vagy a Basic és Medium kérdésekre, avagy az Extra kérdéssorral együtt valamennyi választ is beküldheted. Természetesen az egyes szinteken más-más nyeremény lehet a jutalmad.

Nyeremények:
1. Basic szinten:
- 1 db Fashion Issue 2012 Summer szám
- 1 db Stílus Magazin 2012/1. szám
- 1 db Fine Restaurant c. kiadvány
- 1 db Wine in Hungary c. kiadvány
- 1 db Spa and Relax Guide Hungary 2012 c. kiadvány
- 1 db Hello Baby! és Vital magazin éves előfizetés
A nyereményeket az Absolut Media Zrt. ajánlotta fel.

2. Medium szinten:
- 1 db 5000 Ft értékű könyvcsomag, tartalma egy Országos Széchényi Könyvtár által kiadott díszkiadású könyv.
- 1 db 10 000 Ft értékű könyvcsomag, tartalma egy Országos Széchényi Könyvtár által kiadott díszkiadású könyv.
A nyereményeket az Országos Széchényi Könyvtár ajánlotta fel.

3. Extra szinten:
- 1 db 15 000 Ft értékű csomag, tartalma egy Országos Széchényi Könyvtár 2013. évi éves tagsági igazolvány és egy díszkiadású könyv.
A nyereményeket az Országos Széchényi Könyvtár ajánlotta fel.

Részvétel:
A játékban való részvételhez nyisd meg a kérdéssort, add meg a helyes válaszokat, töltsd ki az adataidat, majd a dokumentum végén kattints a "küldés e-mailen" gombra. Figyelem! A dokumentumot nem tudod lementeni magadnak és később folytatni, egyszerre kell megadnod minden választ és utána megnyomni a gombot! Kinyomtatni természetesen ki tudod. Egy e-mail címről egy dokumentumot tudunk fogadni, úgyhogy ha több szinten szeretnél játszani, akkor a válaszaidat egyszerre küldd el.

KÉRDÉSSOR

A játék időtartama:
2012. szeptember 26. - november 30.
Sorsolás: 2012. december 5., véletlenszerű gépi kiválasztással.
A nyerteseket e-mailben és/vagy telefonon értesítjük.

Kérdés, kapcsolat:
Ha bármilyen kérdésed merülne fel, vagy szeretnél velünk kapcsolatba lépni, írj nekünk a bnvstilus@hungexpo.hu e-mail címre.

Játékszabályzat

A játék ötletgazdája és tartalomszolgáltatója a KALEIDOSCOPE Relations Kft.


A bejegyzés trackback címe:

https://bnvstilus.blog.hu/api/trackback/id/tr684802931