HTML

Likebox

BNVStílus blog

BNV. Magyarország múltja, jelene és jövője. Előbb a Városligetben, majd egy 33 hektáros területen, ami a Hungexpo nevet viseli. S ahogy a régmúltban is mindig újat mutatott az iránta érdeklődőknek, úgy a jelenben is divatot teremtet. Szó szerint, hiszen felkarolta a bimbózó hazai ruhatervezést és megfűszerezve némi "otthonöltöztetéssel" valami egészen egyedi stílus megalkotásába fogott. Ez a blog ajtó a trendteremtés kulisszái mögé.

2012.10.18. 14:01 Körtvély Adrienne

Close

Mindennek vége van egyszer. Bezártunk és pár napra úgy éreztük nagyon megérdemeljük ám a pihenést! A Trendsziget kreatív csapata azonban pihenni is csak kreatívan tud! Elköszönés ötletparádéval, pár nap nyugi után pedig már a következő kiállításon - dolgozunk!

Pedig nem indult egyszerűen! A tavalyi év sikere után ismét meghívást kapott a GOMBOLD ÚJRA! immár a 2.0 verzióval. Igen ám, de a jóra sokan kíváncsiak, ráadásul a BNV-vel egy időben! A Design Hét és pár jeles vidéki helyszín között kellett megosztani a döntős kollekciókat. Nekünk újító szerep jutott, elsősorban azokat a tervezőket láttuk vendégül, akik már kollekcióvá érlelték elképzeléseiket. Az Igéző két tervezőjét, mint tavalyi kiállítókat már bemutattuk a blogon, a későbbiekben a MELYKE kollekcióval is megismerkedhettek majd!

BNV2012_Jofejek.jpg

BNV2012_Charlestone_matyo_ErdeiGergotol.jpg

Ruhák tehát kiválogatva, kell még valami? Határozott igen a válasz! Szponzor, mondhatnám, de nem. Ide mentőangyal kellett!  Mert hiába érkezik a kollekció, ha nincs megfelelő eszköz, amin ezt magas színvonalon lehetne bemutatni. A mi mentőangyalunk a Váróczi Üzletberendezés lett, akik adtak, jöttek, szereltek oda- és vissza mintegy 20 db kirakati babát, így lehettünk átláthatatlan ruhahalmazból kiállítás!

BNV2012_GU.jpg

BNV2012_GU2.jpg

BNV2012_GU3.jpg

Ettől a perctől viszont habkönnyű életünk volt! A divat és társai vonzzák a látogatókat, állandó átjáróház voltunk és ez nem panasz. Közvetlenül a Divatszínpad melletti területen - ez mondjuk nem is csoda -, napi két-három bemutató a Werk Akadémiától a MOMÉ-ig, a Revlon Hajshowtól az Igézőig.

BNV2012_Hangulat_SzepligetiAgi_turkizarany_muszlincsoda.jpg
Szépligeti Ági - türkiz-arany muszlincsoda

BNV2012_Modart.jpg
Modart

BNV2012_Revlon_jaroproba_backstage.jpg
Revlon Hajshow, járópróba a backstage-ben

BNV2012_Revlon_hajshow.jpg
Revlon Hajshow

Itt kell megjegyeznem, hogy amit a kifutón lát a kedves vendég az a jéghegy csúcsa. Szép, csillogó, vonzó. A munka oroszlánrésze a backstage-ben zajlik, ahol percre pontosan kell cserélni a kollekciókat, a modelleket, elkészíteni legalább 15 „fejet” és sminket, plusz cipők és zene. Néha úgy érzem, hogy aki ezt le tudja vezényelni, az a Holdra szállásra is képes lenne, ugye Patrícia!? :)

Szólj hozzá!

Címkék: bnv


A bejegyzés trackback címe:

https://bnvstilus.blog.hu/api/trackback/id/tr874856265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása