HTML

Likebox

BNVStílus blog

BNV. Magyarország múltja, jelene és jövője. Előbb a Városligetben, majd egy 33 hektáros területen, ami a Hungexpo nevet viseli. S ahogy a régmúltban is mindig újat mutatott az iránta érdeklődőknek, úgy a jelenben is divatot teremtet. Szó szerint, hiszen felkarolta a bimbózó hazai ruhatervezést és megfűszerezve némi "otthonöltöztetéssel" valami egészen egyedi stílus megalkotásába fogott. Ez a blog ajtó a trendteremtés kulisszái mögé.

2012.10.02. 23:06 Körtvély Adrienne

SLANG SLANG by Sonja Lang

Nagyon erős hét ígérkezik divatbemutató vonalon a BNV Divatszínpadán! A bécsi Fashion Week után itthon is látható lesz Lang Sonja divattervező legújabb kollekciója!

Sonja munkáival legutóbb 2 éve találkoztam személyesen, a Király utca egyik őszi kiállításán egymás mellett voltak a ruháink. :) Azóta történt egy és más, Bécs lett a főhadiszállása a tervezőnek, de 2012. október 6-án délután 16 órától hazalátogat a kollekció! Vendégünk egy interjúra, többet is megtudhattok majd! Addig is: videó, fotó, na és persze a BNV teljes divatszínpadi programkínálata!

Lang Sonja 2012.jpg

Lang Sonja 2012 2.jpg

Lang Sonja 2012 3.jpg

Lang Sonja 2012 4.jpg

Lang Sonja 2012 5.jpg

Lang Sonja 2012 6.jpg

A BNV divatszínpad programja:

divatszinpad_programok_blog.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: bnv Lang Sonja


A bejegyzés trackback címe:

https://bnvstilus.blog.hu/api/trackback/id/tr454816930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása