HTML

Likebox

BNVStílus blog

BNV. Magyarország múltja, jelene és jövője. Előbb a Városligetben, majd egy 33 hektáros területen, ami a Hungexpo nevet viseli. S ahogy a régmúltban is mindig újat mutatott az iránta érdeklődőknek, úgy a jelenben is divatot teremtet. Szó szerint, hiszen felkarolta a bimbózó hazai ruhatervezést és megfűszerezve némi "otthonöltöztetéssel" valami egészen egyedi stílus megalkotásába fogott. Ez a blog ajtó a trendteremtés kulisszái mögé.

2012.10.02. 22:47 Körtvély Adrienne

Egy kiállítás képei - 1. rész: A készülődés

Szombaton kora délután érkeztem a Széchényi Könyvtár Herend napjára. Kicsit kalandos a feljutás a Várba, de a liftben azonnal meggyőztem két hölgyet, hogy jöjjenek velem. Volt rá jó okom, egyrészt a páratlan porcelán kiállítás már csak pár napig volt látható, másrészt egy izgalmas játék is várta a látogatókat, tőlünk és velünk! Játék a könyvtárban - az idén így kezdődött a BNV bemelegítő köre! Divat, stílus és hagyomány izgalmas találkozása blogos stílusjátékunk - remélem letöltötted már! -, nem is hagyta hidegen a látogatókat. Lázasan keresték a megfejtést a herendi dísztálakon! Közben a Blogger maga porcelánfestésbe bonyolódott az előcsarnokban, melynek a vége az lett, hogy jelenleg kicsi méhecske, apró margaréta és éneklő kismadár díszíti körmeit! :) Szigorúan a herendi mintakészletből! Vigyázok is rájuk!

És vigyáztam rá tegnap is, amikor a -2. napon - igen, ilyen van nálunk is, nem csak a Szigeten - kilátogattam az épülő BNV-re. Valamiért szeretem ezeket a pillanatokat. Megérkezni egy kiállításra mindig egy ígéret az izgalmas napokra. Az "A" pavilon hatalmas csarnokában, az építési területen olyan rend volt, mintha Japánban lennék! Semmi szétszórt szerszámok, építési mindenféle mindenfelé, kis túlzással a padlóról lehetne enni. A hihetetlen színű szőnyegek - vaníliasárga, pink, türkiz - fólia alatt várják a nyitónapot, izgalmas látványuk már most jókedvre derített!

Visszaszámlálás indul!

Szólj hozzá!

Címkék: bnv Herend


A bejegyzés trackback címe:

https://bnvstilus.blog.hu/api/trackback/id/tr744816911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása