HTML

Likebox

BNVStílus blog

BNV. Magyarország múltja, jelene és jövője. Előbb a Városligetben, majd egy 33 hektáros területen, ami a Hungexpo nevet viseli. S ahogy a régmúltban is mindig újat mutatott az iránta érdeklődőknek, úgy a jelenben is divatot teremtet. Szó szerint, hiszen felkarolta a bimbózó hazai ruhatervezést és megfűszerezve némi "otthonöltöztetéssel" valami egészen egyedi stílus megalkotásába fogott. Ez a blog ajtó a trendteremtés kulisszái mögé.

2012.09.29. 15:15 Körtvély Adrienne

Divatművészet francia módra

Sikkes francia divatiskola Budapesten, ez a MODART. Franciaországban akkreditált művészeti főiskola, amely a francia állam által elismert diplomát ad ki! Nem semmi! És a MODART a BNV vendége lesz. Szombaton (október 6-án) 15 órától egy divatbemutatóval érkeznek. Nézzük mi vár ránk, ha 9 ifjú designer rendezi közös látószög alá legújabb terveit!

Brezovits Anna Demons in Heaven kollekciója már a jövő tavasz és nyár formáit rajzolja elénk. A diplomakollekciót a gótikus és reneszánsz építészet inspirálta, 30-45 éves hölgyek részére, alkalmi viseletre szánt ruhák alakultak ezek ihletésében. Az öltözékeket olyan nőknek ajánlja a tervező, akik szeretik az eleganciát egy kis fiatalos-rockos stílussal keverni!

Brezovits_Anna.jpg

Búzás Luca üzenete: „don’t forget to be awesome” azaz “ne felejts el lenyűgözőnek lenni”! A valóban lenyűgöző  japán divatkultúra elevenedik meg benne, ahol minden európai képzeletet felülmúlva és minden normát átlépve öltözködnek, eklektikájuk mégis új, egységes stílust teremt.

Buzas_Luca.jpg

Garamvölgyi Eszter Dancing line kollekciója szintén a japán kultúrából merít. Itt a hagyományos, művészi kézírás, a kalligráfia határozott, fekete vonalai változnak íves, mégis határozott vonalvezetésű ruhákká.

Garamvolgyi_Eszter.jpg

Gelléri Mirtill Mon flick elnevezésű darabjai a dolgozó nők igényire reflektál, a mozgalmasság és változatosság két végpontja között.

Gelleri_Mirtill.jpg

Horváth Kinga szintén a nagyvárosi életet élő nőknek tervezett. A funkcionális, ugyanakkor egyedi, érdekes, szemet vonzó részletekkel emeli ki viselője egyéniségét.

Horvath_Kinga.jpg

Janoschek Angéla óvodás kora óta tudja, hogy divattervező szeretne lenni, igaz akkor még csak királylány ruhákat rajzolt! Így nem kell csodálkozni, hogy diplomamunkája témája az Alice csodaországban című film lett. Az elkészült öltözékeket 2013-as tavaszi-nyári szezonra tervezte a designer, színvilágát elsősorban a kék és zöld színekre építette, a mintás anyagokat egyszínűekkel vegyítve.

Mechle Viktória változatos, színes és mintákban bővelkedő kollekciót alkotott, nem kis kihívás egy ilyet elkészíteni! Inspirációja a 60-as évek korszaka, bolondos, felszabadult világa.

Tesényi Dóra WYN Lesz-e világvége 2012-ben? A Maya naptár véget ér, de divatszezon utána is lesz, erre a paradoxonra vártunk! A tervező ősi maya motívumokkal dolgozik, ruháit csíkritmusok teszik dinamikussá.

Tesenyi_Dora.jpg

Tóth Cecília Tünde Art Deco rajongó, ezt nagyon meg tudom érteni! Egyszerű, letisztult, mégis hatásos pasztellek játszanak, sejtetnek, takarnak a kollekcióban, ami a tervezői ajánlás szerint akár egy laza farmerrel is viselhető.

Toth_Cecilia_Tunde.jpg

A Divat Művészete! Mode ART! Várunk!

Szólj hozzá!

Címkék: bnv Modart


A bejegyzés trackback címe:

https://bnvstilus.blog.hu/api/trackback/id/tr764809096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása