HTML

Likebox

BNVStílus blog

BNV. Magyarország múltja, jelene és jövője. Előbb a Városligetben, majd egy 33 hektáros területen, ami a Hungexpo nevet viseli. S ahogy a régmúltban is mindig újat mutatott az iránta érdeklődőknek, úgy a jelenben is divatot teremtet. Szó szerint, hiszen felkarolta a bimbózó hazai ruhatervezést és megfűszerezve némi "otthonöltöztetéssel" valami egészen egyedi stílus megalkotásába fogott. Ez a blog ajtó a trendteremtés kulisszái mögé.

2012.09.27. 22:57 Körtvély Adrienne

Élményt vigyenek!

Tegnap már hivatalosan is elkezdődött a BNV! Túl vagyunk a sajtótájékoztatón! Már „csak” építeni-építeni-építeni kell, próbálni a bemutatókat újra és újra, és a backstage-ben szorgoskodni, és ahogy azt az angol hírszerzőktől jól tudjuk: egy valami mindig közbejön… De majd megoldjuk azt is!

De vissza a tegnapra! Rendelni sem lehetett volna szebb őszi délutánt, gondoltam, amíg a Ferenciek teréről  bekopogtam magam piros lakkbőr, erősen retro hatású telitalpú magas sarkúmban a Táskarádió Eszpresszó  Egyetem tér melletti összes termeibe. Mikor beléptem, rögtön vállon veregettem magam, hogy nem a két és féléves unokahugi-cukival jöttem! Pedig csak egy hajszálon múlt, hogy kivételesen nem gyerekkel érkeztem munkába. A hely, ahol a BNV a sajtótájékoztatóját tartotta, hamisítatlan retro, annak minden kellékével együtt. Így nagy, nagyon nagy számban fellelhető itt lendkerekes kis-és nagyobb autó, különböző életkorú Teddy macik, valamint műanyag babák hosszú sora és búgócsigák. Gyerek legyen aki ennek ellent tud állni! És még Bambi is kapható!

DSCN0184.JPG

Jelentem, a hangulat azonnal családiassá vált ilyen környezetben! A vendégek és újságírók sem feszengtek, helyette egy érdekes játékkal kezdtük magunkat szórakoztatni. Kiben milyen élmény idéződik fel az egyes tárgyak láttán? Végül három korcsoport alakul ki, kinek a fiatalsága, kinek a gyermekkora idéződik fel. És igen, vannak akik csak néznek, mert nagyjából akkor születtek - igazságtalanság! Nem úgy Endrei Judit, a sajtótájékoztató háziasszonya, akinek számos saját élménye van a BNV-ről, ahol sokszor járt és dolgozott is korábban.

DSCN0177.JPG

Nekik aztán különösen nagy élmény a BNV idei három kisfilmje Gyurival a főszerepben, ahogy kemping bicajozik, vagy a pilleszék funkcióit ismerteti, netán az MK 24-es magnót bűvöli! Mert itt is igaz a design-megmaradás törvénye, miszerint tárgy nem tűnik el, csak átalakul! Jelen esetben kultusszá válik, építőkockává a kezünkben, hogy összerakjuk múltunk vidám emlékeit. És a BNV ennek és más élményeknek bőséges tárháza lesz az idén is!

DSCN0178.JPG

Élmény tehát a főszerepben! Mi is lehet ez? Például a mama remekül érezheti magát a Divatszigeten, nyugodtan nézi a bemutatók sorát, nem aggódik, mert a gyerkőcök a Kölyökparádén foglalják el magukat - ami nem rövid szórakozást jelent! Ezalatt a papák, nagyobb gyerekek, szinglik és más látogatók a Game4All videojáték show-n játszanak félnapszám.

A BNV hosszú! 5 nap! Az idei évben már délutáni jegy is váltható lesz, ami csak 500 Ft és minden nap 15 órától lehet bemenni vele! Legfeljebb kicsit lelépünk a munkából, az úgyis olyan RETRO! :) De ezt nem én mondtam! ;-)

Szólj hozzá!

Címkék: bnv


A bejegyzés trackback címe:

https://bnvstilus.blog.hu/api/trackback/id/tr704807389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása