HTML

Likebox

BNVStílus blog

BNV. Magyarország múltja, jelene és jövője. Előbb a Városligetben, majd egy 33 hektáros területen, ami a Hungexpo nevet viseli. S ahogy a régmúltban is mindig újat mutatott az iránta érdeklődőknek, úgy a jelenben is divatot teremtet. Szó szerint, hiszen felkarolta a bimbózó hazai ruhatervezést és megfűszerezve némi "otthonöltöztetéssel" valami egészen egyedi stílus megalkotásába fogott. Ez a blog ajtó a trendteremtés kulisszái mögé.

2012.09.26. 10:09 BNVDivat

Játék: start!

Örömmel írjuk, hogy elindítottuk a BNVStílus blog történetének első játékát. Reméljük tetszeni fog Nektek. :)

A jobb felső sarokban kattintsatok a "Játék" nevű állandó oldalra, ott minden részletet megtaláltok: játék menete, időtartama és persze a nyeremények. Siessetek, a játék csupán 2012. október 7-ig tart! A díjakért pedig megéri küzdeni, higgyétek el nekünk!

Stílusos játékot kívánunk Nektek!

Szólj hozzá!

Címkék: játék


A bejegyzés trackback címe:

https://bnvstilus.blog.hu/api/trackback/id/tr884803172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása