HTML

Likebox

BNVStílus blog

BNV. Magyarország múltja, jelene és jövője. Előbb a Városligetben, majd egy 33 hektáros területen, ami a Hungexpo nevet viseli. S ahogy a régmúltban is mindig újat mutatott az iránta érdeklődőknek, úgy a jelenben is divatot teremtet. Szó szerint, hiszen felkarolta a bimbózó hazai ruhatervezést és megfűszerezve némi "otthonöltöztetéssel" valami egészen egyedi stílus megalkotásába fogott. Ez a blog ajtó a trendteremtés kulisszái mögé.

2012.09.24. 23:00 Körtvély Adrienne

BNV. Stílus. Játék!

Van egy könyv, ami tetszik nekünk. Rólunk szól! Az idén jelent meg, nagyszerű szerzők tollából. Ez a könyv a Magyar Divat 1116 éve címet viseli.

A_Magyar_Divat_1116_eve.jpg

A BNV stílusjátékának tudásbázisa is ez a könyv. Ha szerettél volna egy olyan történelemkönyvet ami igazán szórakoztató, most megtaláltad! Értékes, divatos nyereményekkel is csábítunk a játékra, amit itt hirdetünk meg!
A játék teljes kérdéssora szerda reggel lesz letölthető és egészen a BNV záró napjának és órájának végéig online játszható!

A játékszabályzatot - benne a nyereményekkel - addig is tanulmányozhatod!

Szólj hozzá!

Címkék: játék


A bejegyzés trackback címe:

https://bnvstilus.blog.hu/api/trackback/id/tr464800815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása