HTML

Likebox

BNVStílus blog

BNV. Magyarország múltja, jelene és jövője. Előbb a Városligetben, majd egy 33 hektáros területen, ami a Hungexpo nevet viseli. S ahogy a régmúltban is mindig újat mutatott az iránta érdeklődőknek, úgy a jelenben is divatot teremtet. Szó szerint, hiszen felkarolta a bimbózó hazai ruhatervezést és megfűszerezve némi "otthonöltöztetéssel" valami egészen egyedi stílus megalkotásába fogott. Ez a blog ajtó a trendteremtés kulisszái mögé.

2012.09.20. 21:48 Körtvély Adrienne

13!

13 nap és nyitunk! Október harmadik napján, pontban 11 órakor a divat-stílus terület színpadán, az „A” pavilonban kezdünk!

A babonásoknak a tizenhármas miatti félelem ellen programokat sorolunk, bár a bűvös tizenhármason bőven túllépünk, meg lehet nyugodni! A megnyitó eseménysora még titok, de divatbemutató lesz, annyi biztos. Velünk lesz a Gombold újra! az idén is. A hagyományoknak megfelelően kiállítás keretében jelennek meg az egyedi, művészi öltözékek. Ezúttal azonban nem csak az idei versenypalettát mutatják be, de választ kapunk arra is, hogy mi lesz a tervezőkkel egy ilyen pályázat után, hogyan tovább?

A bemutatók igazán csütörtöktől indulnak be, délután a munkával, iskolával hamarabb végző látogatóinkat először HERITAGE by OMOKO, majd a Forrai Magániskola kollekciói szórakoztatják, bevallom nagyon izgat a dolog, nem láttam még Őket! Aki bemutatókra vágyik, azoknak igazán a hétvégét tudnám még ajánlani. Kora délután szintén két neves művészeti iskola mutatkozik be, először a MODART lép a kifutóra, majd a WERK Akadémia szervezésében Lang Szonja és Petermero bemutatókat láthatunk. Ez azért is jó hír, mert a művészek Bécsben, illetve Berlinben élnek, de a BNV hívására a harmadik „B” betűs várost, Budapestet is be tudták kapcsolni az életükbe. Vasárnap Till Fashion bemutató, szintén kora délután, majd 14 órától a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem zárja a divatbemutatók sorát.

FolkFashion1.jpg

FolkFashion2.jpg

FolkFashion3.jpg
Folk Fashion afrikai divatbemutató is lesz

Aki pénteken látogat ki, nagy tolongásra számítson! Délután egykor érkeznek vendégségbe a magyar női olimpikonok és paralimpikonok, a Magyar Női Karrierszövetség meghívására. Aki benne volt az olimpiai lázban, figyelte a magyarok sikereit, azoknak biztosan feltűnt, hogy a fizikai felkészültségen kívül kivétel nélkül említették a mentális magabiztosságot. Erről is fogunk hallani, ránk is fér!

Két könyv is érkezik hozzánk! Poós Zoltán: Állami áruház c. könyve a BNV fő témájára, a retrora reflektál. Szeptember lévén eszembe is jut, hogy még kisiskolás vagyok és Anyuval vásárolni indulunk lehetőleg valami nagyvárosba, Miskolcra vagy Debrecenbe, vagy a Balcsiról haza Budapesten állunk meg. Skála vagy Centrum ez itt a kérdés, esetleg az Úttörő Áruház! És aki azt hiszi, hogy csak úgy vettünk iskolaköpenyt, tornaruhát, vagy szabadidőruhát – az utóbbiakból szigorúan piros kellett – az nagyon téved. Vadásztunk, akár pult alól is… Itt ez a méret nem volt, ott az a szín. „Majd a jövő héten lesz!” – csattant a boldog válasz gyakran az eladók szájából, és én soha nem értettem, mi öröm van abban, ha nem tudnak eladni semmit. :)

BNV_divat.jpg

Másik könyvünk az idén jelent meg, nagyon vártuk és annyira szeretjük, hogy hamarosan egy játékot is indítunk vele! A Magyar Divat 1116 éve c. könyvről van szó, pár napon belül a többi is kiderül! A könyv kiadója, az Absolut Média egy állandó standdal is jelen lesz és több újdonsággal is szolgálnak még!

Folyt. köv.!

Szólj hozzá!

Címkék: bnv divatbemutató


A bejegyzés trackback címe:

https://bnvstilus.blog.hu/api/trackback/id/tr174791444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása