HTML

Likebox

BNVStílus blog

BNV. Magyarország múltja, jelene és jövője. Előbb a Városligetben, majd egy 33 hektáros területen, ami a Hungexpo nevet viseli. S ahogy a régmúltban is mindig újat mutatott az iránta érdeklődőknek, úgy a jelenben is divatot teremtet. Szó szerint, hiszen felkarolta a bimbózó hazai ruhatervezést és megfűszerezve némi "otthonöltöztetéssel" valami egészen egyedi stílus megalkotásába fogott. Ez a blog ajtó a trendteremtés kulisszái mögé.

2012.09.11. 22:51 BNVDivat

A BNVStílus blogról

A történet akkor kezdődik, amikor fogalommá vált a Ringstrasse és a Nagykörút. A jelentéssel telítődött földrajzi helyzetjelzők a városi elegancia, a könnyed és Európával egyidejű életstílus szinonimájává váltak. 1896-ra, a Millenium évére Budapest már világvárosias hangulatú főváros, a kelet Párizsa. A milleniumi évforduló ad először apropót a Budapesti Nemzetközi Vásár elődjének, születését tehát ehhez az évszámhoz kötjük. Ma ismert nevét 1925-ben kapta.

Legtöbben, akik ezeket a sorokat olvassák, fiatal- és gyermekkoruk BNV-jét idézik fel. Olyan eseményt, ami akkoriban megmozgatott egy országot. Vidékről és Pestről, fiatal és idős, egyedül vagy barátokkal, rendszeresen és ünnepszerűen látogatott évről évre ide. Ahol mindig valami többet látott. Jobbat, mint a kirakatokban. Érdekeset, egyedit, amire büszke lehetett, még ha mondjuk a Centrum Áruházakban nem is találkozott túl gyorsan egy BNV-n látott és vágyott divatkollekcióval.

A BNV-nek respektje, stílusa volt. És van ma is. Főképpen 2011 óta, amikor meganégyzetmétereken düböröghettek a stílus- és stílusos kiállítások. 800 négyzetméter divat, főszerepben a Gombold újra! kiállítással. Ugyanennyi volt a lakberendezés területe is, mindez fantasztikus hungarikum programokkal körítve.

A BNV az idén sem adja alább! Megfogalmazza és teret ad a kor stílusának, előremutató irányzatainak. Lesz Gombold újra! 2.0. Magyar tervezői pop-up store. És lesz nemzetközi is. Hogy kik és mi és mikor és hogyan pontosan? Erre született a BNVStílus blog, amelyben feltárul a BNV virtuális kapuzata és mindent megmutatunk! Sőt még többet is! Nem marad senki vásárfia nélkül! Tartsatok velünk!

komment


A bejegyzés trackback címe:

https://bnvstilus.blog.hu/api/trackback/id/tr524771225
süti beállítások módosítása