HTML

Likebox

BNVStílus blog

BNV. Magyarország múltja, jelene és jövője. Előbb a Városligetben, majd egy 33 hektáros területen, ami a Hungexpo nevet viseli. S ahogy a régmúltban is mindig újat mutatott az iránta érdeklődőknek, úgy a jelenben is divatot teremtet. Szó szerint, hiszen felkarolta a bimbózó hazai ruhatervezést és megfűszerezve némi "otthonöltöztetéssel" valami egészen egyedi stílus megalkotásába fogott. Ez a blog ajtó a trendteremtés kulisszái mögé.

2012.08.21. 15:48 Körtvély Adrienne

Ékes szerek

A pár bejegyzéssel korábbi táskamese sztorimban őszintén elmondtam, hogy egy táska vásárlása komoly disszonanciát okoz nekem, már tudjátok miért. Csodás módon, az ékszervásárlásnál ez a dilemma elő sem kerül. Igaz, nem volt ez mindig így! Mindaddig, amíg egy kedves ékszerész ismerősöm megmagyarázta, hogy ékszert vásárolni nem kockázatos, kifejezetten értékálló, értéktartó vásárlási forma. Az ékszer az marad ami: arany, ezüst, drágakő.

Azóta teljesen beleéltem magam a gondolatba, sőt rám kevésbé jellemző módon meghajlok a több évezredes hagyomány előtt, miszerint egy nőnek az ékszerek biztonságot jelentenek. Jó időkben a stílus magabiztosságát, rossz időkben – válságban például – anyagit. Most már csak a jó időket kell megvárnom és jól bevásárolni, mert bevallom, eddig ezt leginkább elméletben tettem meg! De minden cselekvést a gondolat előz meg, azt legalább helyre raktam már!

Míg a nemes ékszerekben lemaradásom van, addig bizsuból már hegyeket képeztem. Ez ügyben már régen felvilágosultam, Coco Chanel után, szabadon! És vannak köztes kategóriák, ahol érdekes, értékes fémekkel, féldrágakövekkel és teljesen egyedi tervezői koncepcióval fordul felénk egy-egy márka. Pár éve ez az igazán kedvelt terepem, az innovatív, kísérletező és ezerféle modern ékszer.

Szabó Tönki Teodórával 2010-ben ismerkedtem meg, hol máshol, mint egy botanikus kertben. Logikus ismerkedési pont ez két divattervező számára. Az alkalmat a Szegedi Füvészkert LOTUSZ Fesztiválja teremtette, ahol a pompás elképzelés szerint virágihletésű divatbemutatóval készült négy tervező. Mindent lepróbáltunk, vártuk az esti nyitást, amikor leszakadt az ég. Ömlött az eső, a szabadtéri színpadunknak annyi lett, a hozzá vezető út is sártengerré változott… A nehézségek azonban nagyon erős kovászt is tudnak képezni ám, rögtön kipattan a kreatív-megoldó szellem! Egy mini belső teremre hangoltuk a bemutatót alig egy óra leforgása alatt, a közönség fergeteges örömére. És mi azóta folyamatosan tudunk egymás dolgairól, ki hol tart, merre visz a szakmai útja.

Dóra első látásra is egy merész nő, problémamegoldó, kreatív, olyan típus, aki nem csak mondja, hanem meg is csinálja. Így egyáltalán nem lepődtem meg, amikor arról értesültem, hogy új vállalkozásba vágta a fejszéjét és ékszerekkel kezdett el foglalkozni. Sikerre van ítélve, így a válság közepén is.

Az általa képviselt GOOIX márka ékszereit tavaly már láthatta a BNV közönsége. Kiállítóként is jelen voltak és divatbemutató formájában is felvonult a kollekció. Ütős kis darabok, nagyon veszélyesek! Rögtön megtetszik valami a kollekcióból, ami nem hagy nyugodni, ami ott motoszkál a fejedben. A GOOIX hat az emberekben megbúvó gyűjtőszenvedélyre, az apró kis charme-ok el is érik, hogy belekezdj ebbe.

De semmi gond, hiszen tudjuk: aki ékszert vesz az stílusból és jövőtervezésből is jelest kap!

Gooix vagany karikagyuruk.jpg

Gooix ugye nem mindennapi.jpg

Gooix  szinkavalkad.jpg

Gooix a te idod.jpg

Gooix  inyenc charme.jpg

Gooix gyongyok.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: ékszer GOOIX


A bejegyzés trackback címe:

https://bnvstilus.blog.hu/api/trackback/id/tr854724297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása