HTML

Likebox

BNVStílus blog

BNV. Magyarország múltja, jelene és jövője. Előbb a Városligetben, majd egy 33 hektáros területen, ami a Hungexpo nevet viseli. S ahogy a régmúltban is mindig újat mutatott az iránta érdeklődőknek, úgy a jelenben is divatot teremtet. Szó szerint, hiszen felkarolta a bimbózó hazai ruhatervezést és megfűszerezve némi "otthonöltöztetéssel" valami egészen egyedi stílus megalkotásába fogott. Ez a blog ajtó a trendteremtés kulisszái mögé.

2012.06.12. 13:44 Körtvély Adrienne

Játsz még!

Szeretek változtatni a dolgokon! Felfedezni, megoldani, megmutatni, elmondani. A kérdőjelet kerestem és keresem ma is! Körtvély Adrienne, a BNV stílusblog szerzője, a mindennapokban divattervező, nem kevésbé nyugtalan utazó, köszönt Titeket!

A tervezés mellet több szenvedély fűt. A dolgok lendületbe hozása, az utak megtalálása, akár random és fárasztó kutatás. Majd akkurátus összerendezés és az eredmények végtelen élvezete, repülés, forgás egy újabb kihívás felé!

Ez a „beülök a vihar szemébe” vágy indított el divattervezőként 2008-ban – egy páratlan kihívás eredményeként – a világ egyik legjobban vágyott referencia piaca felé, Japánba. A WEAREUROPE 2008 nálam vízválasztó év lett, amikor az egyedi tervezés végtelenül tanulságos évei után a kollekciótervezés felé fordultam, amit a mai napig nagy élvezettel művelek.

Tokió tengernyi ismeretet adott, amit azóta Európában is nagyon jól hasznosítok. A felfedezés izgalmán, a „dolgok a helyére kerülnek” érzésén kívül kézzel fogható, gyakorlati ismereteket design és üzlet találkozásáról.

Az, hogy a mai naptól a BNV stílusblog magyar hangja lehetek, szintén szoros összefüggésben van nagy nemzetközi kalandozásokkal. Azzal a tapasztalattal, amit eddig szerezhettem arról, hogy mitől működik JÓL egy divatpiac. És erre végül is nagyon egyszerű a válasz: Tőletek! A kívánságaitoktól, elvárásaitoktól, a befogadó képességetektől.

Nekünk, stílusteremtőknek erre kell fókuszálnunk, a különleges, tervezett és egyedi minőség megfogalmazása során. A tervezett világ és az emberek közvetlen, magától értetődő közelségének megteremtésén. Erre vállalkozunk most!

Szuper érzés, hogy mindezt egy blog formájában tehetem meg. Egy érzékeny naplóműfaj többet megenged, személyesebb, kötetlenebb. Szeptember végére már közeli ismerősök leszünk! Ti és az a sok-sok alkotó, esemény, történet Pestről, Budáról, itthonról, a nagyvilágból, ami a BNV stílusblog színes kaleidoszkópján összerendeződik.

Izgalmas stílusnyarat és sok találkozást kívánok magunknak!

Adrienne_kep.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: bnv Körtvély Adrienne


A bejegyzés trackback címe:

https://bnvstilus.blog.hu/api/trackback/id/tr114583281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása