HTML

Likebox

BNVStílus blog

BNV. Magyarország múltja, jelene és jövője. Előbb a Városligetben, majd egy 33 hektáros területen, ami a Hungexpo nevet viseli. S ahogy a régmúltban is mindig újat mutatott az iránta érdeklődőknek, úgy a jelenben is divatot teremtet. Szó szerint, hiszen felkarolta a bimbózó hazai ruhatervezést és megfűszerezve némi "otthonöltöztetéssel" valami egészen egyedi stílus megalkotásába fogott. Ez a blog ajtó a trendteremtés kulisszái mögé.

2012.06.11. 11:48 Körtvély Adrienne

Beköszöntő

BNV. Van aki e nevet nem ismeri? Budapest legrégebbi, máig létező vására a Budapesti Nemzetközi Vásár!

116 év van már mögötte, látott 3 századot, változott korral, trenddel, szórakoztatott több millió látogatót. 2011-ben aztán különös kívánsággal állt elő: kért magának egy laptopot (mégse kérhetett titkárnőt gyorsíró füzettel, ez itt a XXI. század!) és indított egy BLOG-ot! Stílusnaplót, ami a barátunk lehet. Weboldala már jó pár éve van, de valami személyeset akart, közvetlent, vidámat és elegánsat. Azt ígérte, hogy elszórakoztat minket! Játszik velünk! Vár, megmutat, kínál!

Az eredmény? 2011 a stílus és a megújulás éve volt. A BNV 800 négyzetméteren látta vendégül a divatbarátokat, akik reméljük idén is megtisztelnek jelenlétükkel!
Bemutattunk 2 új up-to-date kereskedelmi formát: a popup store-t és az online kereskedelmet. Kiállított a „Gombold Újra!” 2011 döntős csapata, de a divatterület adott otthont a MAVAN (Magyar Vállalkozó Nők Egyesülete) első nyilvános megjelenésének is.

Aztán szünet, de csak a virtuális térben. A valóságban az eredményeket tapasztalattá, majd azokat ötletté gyúrtuk és belevágtunk a 2012. évi BNV előkészítésébe. Az életünkben már eddig is nagybetűkkel szereplő DIVAT idén még nagyobb méretben kerül a cégérünkre, sőt egy-egy társterületre is kikacsintunk, így a BNVdivat BNVstílusra bővült. A számunkra is izgalmas utazás élményeit szeretnénk ezen a fórumon továbbra is megosztani Veletek. Kicsit folytatva, kicsit újrakezdve az eddigieket.

Üdvözlünk a fedélzeten (újra)!

Szólj hozzá!

Címkék: bnv beköszöntő


A bejegyzés trackback címe:

https://bnvstilus.blog.hu/api/trackback/id/tr294579034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása