HTML

Likebox

BNVStílus blog

BNV. Magyarország múltja, jelene és jövője. Előbb a Városligetben, majd egy 33 hektáros területen, ami a Hungexpo nevet viseli. S ahogy a régmúltban is mindig újat mutatott az iránta érdeklődőknek, úgy a jelenben is divatot teremtet. Szó szerint, hiszen felkarolta a bimbózó hazai ruhatervezést és megfűszerezve némi "otthonöltöztetéssel" valami egészen egyedi stílus megalkotásába fogott. Ez a blog ajtó a trendteremtés kulisszái mögé.

2011.10.06. 13:21 BNVDivat

Hagyományaink - igazi retró képekkel!

A BNV Facebook oldalára rengeteg régi fotót kaptunk a közösség egy kedves tagjától - szinte természetes volt, hogy rögtön minket is megkörnyékezett a nosztalgia! Íme néhány fotó az elmúlt Budapesti Nemzetközi Vásárokról, ízleljük meg együtt a XX. század divatját!

 

 

 

És persze Biankának is megragadta a fantáziáját az ötlet.

Magyar divathagyományok ?!
Amikor valaki kiejti a száján, hogy magyar divathagyományok mindenkinek a népviseletek, a régi hímzések és a 20. század előtti divat jut eszébe. Nagy kár ez, hiszen az 1950-es évektől a háborúk után újra előrébe kerültek a dolgozó csinos nők, és így a divat is. Sokan úgy vélik, hogy a rendszerváltás előtti időkben a nők sokkal kreatívabbak voltak az öltözködés terén, hiszen kicsi volt a választék és így ahhoz hogy egyediek lehessenek és kitűnjenek a tömegből, saját ötletekkel kellett megspékelniük a mindennapi öltözködésüket. Most, hogy a nyugati márkák világában tobzódunk ezt az egyet lehet hogy meg kellene tanulnunk a nagymamáinktól és a régi kortól.


Csak egyetérteni tudunk! :)
 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bnvstilus.blog.hu/api/trackback/id/tr313282427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása