HTML

Likebox

BNVStílus blog

BNV. Magyarország múltja, jelene és jövője. Előbb a Városligetben, majd egy 33 hektáros területen, ami a Hungexpo nevet viseli. S ahogy a régmúltban is mindig újat mutatott az iránta érdeklődőknek, úgy a jelenben is divatot teremtet. Szó szerint, hiszen felkarolta a bimbózó hazai ruhatervezést és megfűszerezve némi "otthonöltöztetéssel" valami egészen egyedi stílus megalkotásába fogott. Ez a blog ajtó a trendteremtés kulisszái mögé.

2011.09.23. 15:03 BNVDivat

Kósa Annamária - Íme a BNV tematika győztes Divatkreátora! - videóinterjú

Kósa Annamari személyes nagy kedvencünk: a Hungarikum kategóriában alkotott ruháját kivétel nélkül mind imádjuk. Ezért is döntöttünk úgy, hogy őt minél jobban meg szeretnénk ismertetni veletek, és szerettünk volna közvetlenebbül, személyesen is beszélgetni vele. Kedves Olvasók - nagy örömmel mutatjuk be Annamarival készült interjúnkat, fogadjátok szeretettel!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bnvstilus.blog.hu/api/trackback/id/tr623251228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása