HTML

Likebox

BNVStílus blog

BNV. Magyarország múltja, jelene és jövője. Előbb a Városligetben, majd egy 33 hektáros területen, ami a Hungexpo nevet viseli. S ahogy a régmúltban is mindig újat mutatott az iránta érdeklődőknek, úgy a jelenben is divatot teremtet. Szó szerint, hiszen felkarolta a bimbózó hazai ruhatervezést és megfűszerezve némi "otthonöltöztetéssel" valami egészen egyedi stílus megalkotásába fogott. Ez a blog ajtó a trendteremtés kulisszái mögé.

2011.07.20. 14:23 BNVDivat

Elfogultak vagyunk: szeretjük a Divatkreátorokat!

Ha azt mondjuk, valaki olyan tehetséges, hogy bekerül egy televíziós tehetségkutató műsorba, mire gondolunk először? Úgy énekel, mint egy pacsirta, vagy talán eszetlen tánckultúrát tud előadni a színpadon? Mit tud vajon - főzni, átalakulni, túlélni?

Az a tucatnyi ifjú, akikről most szó van, bizonyára nem elveszett a fenti területeken sem, de amiben igazán otthon vannak, az a DIVAT.
2010 őszén indult először útjára A Divatkreátor reality tehetségkutató show első évadja. Jó dolog egy műfajban elsőnek lenni: már csak ez is garantálta azt, hogy a fiatalokra, és az általuk közvetített értékekre sokkal nagyobb figyelem összpontosult.
Nem beszélve arról, hogy feladatként, az ugyanabban az időben műsoron szereplő Megasztár 5 versenyzői részére tervezhettek fellépő ruhákat, igazodva az énekesek aktuális döntőihez, számaihoz. Az elkészült ruhakölteményeket Magyarország legelismertebb szakmai zsűrije értékelte, és mint a hasonló műsoroknál megszokhattuk, a legkevésbé jól teljesítő tervezőknek el kellett hagyniuk a versenyt.


 
A sorozat második évadja már jóval bőségesebb lehetőséget vonultatott fel, és a tervezőket sokféle kihívás elé állította - itt léptünk mi is színre. Az évad utolsó adásában visszahívtuk valamennyi addig kiesett Divatkreátort és a még versenyben lévő tervezőkkel együtt azt a feladatot kapták, hogy az ősszel megrendezésre kerülő BNV különböző tematikái mentén gondolkodva tervezzenek.
 
Ez az évad júniusban fejeződött be, ám a divat maga igazándiból sosem pihen, és mi sem szándékozunk… :) A magunk részéről pluszban elfogultak vagyunk a Divatkreátoros csapat iránt – a BNV ihletésű kollekció tényleg a szívünk csücske lett. Hamarosan bemutatjuk az összes alkotást, addig is egy kis összefoglaló:
 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bnvstilus.blog.hu/api/trackback/id/tr833083350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása