HTML

Likebox

BNVStílus blog

BNV. Magyarország múltja, jelene és jövője. Előbb a Városligetben, majd egy 33 hektáros területen, ami a Hungexpo nevet viseli. S ahogy a régmúltban is mindig újat mutatott az iránta érdeklődőknek, úgy a jelenben is divatot teremtet. Szó szerint, hiszen felkarolta a bimbózó hazai ruhatervezést és megfűszerezve némi "otthonöltöztetéssel" valami egészen egyedi stílus megalkotásába fogott. Ez a blog ajtó a trendteremtés kulisszái mögé.

2011.07.14. 11:22 BNVDivat

Bujdosó Bianka a bnvdivat blogon!

 

Ha valakit igazán érdekel a divat, annak Bujdosó Biankát valószínűleg már nem kell bemutatni: a tehetséges divatblogger alapító-szerkesztője a 2008 óta működő OurFashion blognak, amely naponta többször tájékoztatja olvasóit a nemzetközi divatvilág aktualitásairól. A blog szerkesztését végző három grácia (Bianka mellett Daubner Anna és Csomák Melinda) a személyes kedvenc ruháit, kiegészítőit, fotósorozatait is bemutatja a nagyközönségnek, illetve bárkiről és bármiről bátran és őszintén alkot véleményt a blog Love/Hate rovatában. 

 

 

 

Bianka elsőéves kereskedelem és marketing szakos hallgató volt a Corvinus Egyetemen, amikor a nívós magyar divatblogok hiánya arra sarkallta, hogy indítson egyet. Azóta publikált a Glamour Online felületén, szerkesztő-újságíróként dolgozott a Haszon Nőknek Magazinnak, elindította a shopping.hu-t, és közben megszerezte a diplomát is - ezalatt az OurFashion végig megőrizte vezető pozícióját, sikerére talán elegendő bizonyíték a 15 ezer feletti Facebook like.

Idén a BNV számos divat-témájú eseménnyel készül, és Bianka ezeket részletesen bemutatja és kommentálja majd. A Divatkreátor ifjú titánjainak kollekcióit is ő fogja szakmai véleménnyel illetni e blog hasábjain, elhelyezve a ruhadarabokat a trendek térképén. Érdemes lesz figyelni, hiszen talán e fiatal designerek valamelyik ötletéből indul el majd egy új, magyar divatőrület!  

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bnvstilus.blog.hu/api/trackback/id/tr353065522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása